Volgons
Iedere euro gaat
rechtstreeks naar
Niños del Arco Iris in Peru

Steun ons
Word sponsor van Kuychi!
En maak het verschil in
het leven van een kind.

Steun ons
Dankzij uw hulp
kan zij haar kind
een toekomst geven

Steun ons
De Nederlandse stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan Fundación Niños del Arco Iris in Peru, die aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg geeft. Helpt u mee aan ons goede doel?

Samen werken aan een betere toekomst


Veilig en liefdevol thuis

Als je Heléna van Engelen (1949) vraagt waarom ze naar Peru vertrok om daar een project voor kinderen op te zetten, zegt ze: "Het was tijd om iets aan het leven terug te geven."

In Urubamba bouwde Mamita Helena een centrum voor kinderen uit de hooggelegen dorpen. Sindsdien vonden honderden kinderen een thuis. Een thuis waar ze in liefde, veiligheid en gezondheid kunnen leven, leren en tot bloei komen.

Lees meer over het project

Wat kunt u doen?

Om het project in Peru draaiende te houden, is geld nodig. Veel geld. Er zijn tal van manieren om te helpen.
Ilse Evers
Quote

Achter de rode poort van dit prachtige project overheersen schoonheid, rust, reinheid en liefde. Het is er adembenemend mooi met een prachtige tuin. De casitas zijn met zorg en aandacht ingericht. Kortom: Ik kan het echt iedereen aanbevelen. 

Ilse Evers, Nijmegen

Jeanet Bathoorn
Quote

In maart zijn we te gast geweest in de Heilige Vallei in Peru en hebben gelogeerd bij Las Casitas del Arco Iris. Wat een goede keuze! Als je dan ook nog weet dat de verdiensten van dit hotel naar het goede doel gaan dan weet je helemaal dat je goed zit. Een aanrader.

Jeanet Bathoorn, Nijmegen

Octavia Puma Cruz
Quote

Ik kom van hoog uit de bergen, uit de afgelegen gemeenschap Huacahuasi in de Andes. Dankzij Niños del Arco Iris kon ik naar school. Eerst leerde ik Spaans en daarna Engels. Ik leerde om een leven op te bouwen, nu ben ik een reisgids. Mijn droom is uitgekomen.

Octavio, Urubamba (Peru)

Hannah Cuppen
Quote

Wat was het een voorrecht om dit bijzondere project te bezoeken. Wat bedoeld was als een vakantie was veel meer dan dat: een levensverrijkende ervaring! Van dichtbij te zien hoe liefde het verschil maakt voor vele kinderen, heeft mijn hart diep geraakt.

Hannah Cuppen, Deurne

Ilse Evers
Quote

Ik was een jaar geleden op het project. Ontzettend bijzonder om de kinderen en docenten te zien samenwerken. Zoveel liefde, vertrouwen en veiligheid. En dat in een prachtige omgeving. Respect voor Helena en iedereen die hieraan meehelpt op wat voor manier dan ook. 

Maartje El Haren (Vugt)

 Nieuws

19-10-2017
-
Kom naar de Kuychidag op 5 november!! Helena is er ook.
19-10-2017

Zondagmiddag 5 november aanstaande is de jaarlijkse Kuychidag in Hotel Van der Valk Eindhoven. Het belooft weer een gezellige middag te worden. Als vanouds. Met updates uit Peru, een winkeltje met Peruaanse hebbedingetjes en uitleg hoe het met Kuychi gaat.

lees meer ...
13-09-2017
-
Sterke Vrouwen Avond op 6 november: Geef het door!
13-09-2017

Zes inspirerende vrouwen die hun ervaring en kracht willen doorgeven. Ze hebben allemaal een eigen ijzersterk verhaal over vriendelijkheid, passie, de waarde van je lijf, de kracht van muziek en liefdesroep. Geef het door! is het thema van de Sterke

lees meer ...
05-10-2017
-
Fitte kinderen dankzij gezond-voedingsplan
05-10-2017

Applaus voor 31 niños del arco iris. Ze vieren dat ze weer gezond zijn. Geen bloedarmoede meer, geen ondervoeding, geen overgewicht. Ze deden mee aan het gezond-voedingsplan. En nu voelen ze zich fit, dankzij uitgebalanceerd eten en een goede begeleiding

lees meer ...
05-09-2017
-
Kunst kopen voor Kuychi
05-09-2017

Om het project in Peru draaiende te houden, is veel geld nodig. Dat wordt op vele manieren ingezameld. Onder meer door de verkoop van kunst. Zo hangen in het kantoorpand van Duisenburgh (Waalre) schilderijen van kunstenaar Gam Klutier. De opbrengst is

lees meer ...
04-09-2017
-
De Geldershof in actie voor Kuychi
04-09-2017

Afgelopen maart zijn juf Marianne en juf Els van basisschool De Geldershof naar Peru geweest en hebben ze ook het centrum van Niños del Arco Iris in Urubamba bezocht. Toen op school gepraat werd over de organisatie van de jaarlijkse goede-doelen-actie,

lees meer ...
19-08-2017
-
Sarah en haar gezin op bezoek in Peru
19-08-2017

Sarah Vanhooren en haar gezin vieren dit jaar vakantie in Peru. Op reisprogramma staat ook een bezoek aan het centrum Niños del Arco Iris in de Heilige Vallei. Het is een onvergetelijk bezoek. Niet in de laatste plaats vanwege de cheque die het gezin bij

lees meer ...

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2017  |  Disclaimer  |  Sitemap