Volgons
Iedere euro gaat
rechtstreeks naar
Niños del Arco Iris in Peru

Steun ons
Word sponsor van Kuychi!
En maak het verschil in
het leven van een kind.

Steun ons
Dankzij uw hulp
kan zij haar kind
een toekomst geven

Steun ons
De Nederlandse stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan Fundación Niños del Arco Iris in Peru, die aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg geeft. Helpt u mee aan ons goede doel?

Samen werken aan een betere toekomst


Veilig en liefdevol thuis

Als je Heléna van Engelen (1949) vraagt waarom ze naar Peru vertrok om daar een project voor kinderen op te zetten, zegt ze: "Het was tijd om iets aan het leven terug te geven."

In Urubamba bouwde Mamita Helena een centrum voor kinderen uit de hooggelegen dorpen. Sindsdien vonden honderden kinderen een thuis. Een thuis waar ze in liefde, veiligheid en gezondheid kunnen leven, leren en tot bloei komen.

Lees meer over het project

Wat kunt u doen?

Om het project in Peru draaiende te houden, is geld nodig. Veel geld. Er zijn tal van manieren om te helpen.
Ilse Evers
Quote

Achter de rode poort van dit prachtige project overheersen schoonheid, rust, reinheid en liefde. Het is er adembenemend mooi met een prachtige tuin. De casitas zijn met zorg en aandacht ingericht. Kortom: Ik kan het echt iedereen aanbevelen. 

Ilse Evers, Nijmegen

Jeanet Bathoorn
Quote

In maart zijn we te gast geweest in de Heilige Vallei in Peru en hebben gelogeerd bij Las Casitas del Arco Iris. Wat een goede keuze! Als je dan ook nog weet dat de verdiensten van dit hotel naar het goede doel gaan dan weet je helemaal dat je goed zit. Een aanrader.

Jeanet Bathoorn, Nijmegen

Octavia Puma Cruz
Quote

Ik kom van hoog uit de bergen, uit de afgelegen gemeenschap Huacahuasi in de Andes. Dankzij Niños del Arco Iris kon ik naar school. Eerst leerde ik Spaans en daarna Engels. Ik leerde om een leven op te bouwen, nu ben ik een reisgids. Mijn droom is uitgekomen.

Octavio, Urubamba (Peru)

Hannah Cuppen
Quote

Wat was het een voorrecht om dit bijzondere project te bezoeken. Wat bedoeld was als een vakantie was veel meer dan dat: een levensverrijkende ervaring! Van dichtbij te zien hoe liefde het verschil maakt voor vele kinderen, heeft mijn hart diep geraakt.

Hannah Cuppen, Deurne

Ilse Evers
Quote

Ik was een jaar geleden op het project. Ontzettend bijzonder om de kinderen en docenten te zien samenwerken. Zoveel liefde, vertrouwen en veiligheid. En dat in een prachtige omgeving. Respect voor Helena en iedereen die hieraan meehelpt op wat voor manier dan ook. 

Maartje El Haren (Vugt)

 Nieuws

09-06-2017
-
Dag van de Familie: Groot feest!
09-06-2017

Op 1 juni viert Peru de Dag van de Familie. Zo ook in het centrum Niños del Arco Iris in Peru. Samen met hun ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s hebben onze kinderen en studenten een fijn familiefeest gevierd. Bijna alle families waren present, met

lees meer ...
01-04-2017
-
Bestuur over toekomst project
01-04-2017

In de week van 13 maart zijn de Nederlandse bestuursleden Hugo Nieuwenhuizen, Rob van Engelen en Jan van Hout naar Peru gereisd voor een ontmoeting en vergadering met het Peruaanse bestuur. Belangrijkste onderwerp van gesprek was de toekomst van het

lees meer ...
19-08-2017
-
Sarah en haar gezin op bezoek in Peru
19-08-2017

Sarah Vanhooren en haar gezin vieren dit jaar vakantie in Peru. Op reisprogramma staat ook een bezoek aan het centrum Niños del Arco Iris in de Heilige Vallei. Het is een onvergetelijk bezoek. Niet in de laatste plaats vanwege de cheque die het gezin bij

lees meer ...
21-07-2017
-
School helpt moeder en zieke zoon
21-07-2017

Emilio zit in de 3e klas. Hij lijdt aan meerdere tumoren en wordt daarvoor in Lima behandeld. Zijn moeder staat er alleen voor en ze heeft zich in de loop der jaren enorm in de schulden gewerkt om haar zoon te helpen. Momenteel heeft ze ook geen werk en

lees meer ...
21-07-2017
-
Leren over je vaderland
21-07-2017

Vol trots laten de kinderen van de zesde klas hun werkstukken zien. Ze hebben in groepjes gewerkt. Onderwerp van het project zijn de acht regio’s van Peru en de kinderen hebben natuurlijke materialen uit de omgeving gebruikt. Tijdens de expositie

lees meer ...
16-06-2017
-
Professionele hulp uit Spanje
16-06-2017

Louis zit in de tweede klas. Hij heeft speciale begeleiding nodig en krijgt die van Ana. Ana heeft gestudeerd aan de universiteit van Zaragoza in Spanje. Ze is professioneel therapeut voor bijzonder onderwijs en helpt kinderen als Louis met schrijven,

lees meer ...

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 info@kuychi.org

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!



Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2017  |  Disclaimer  |  Sitemap