Volgons
Iedere euro gaat
rechtstreeks naar
Niños del Arco Iris in Peru

Steun ons
Word sponsor van Kuychi!
En maak het verschil in
het leven van een kind.

Steun ons
Dankzij uw hulp
kan zij haar kind
een toekomst geven

Steun ons
De Nederlandse stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan Fundación Niños del Arco Iris in Peru, die aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg geeft. Helpt u mee aan ons goede doel?

Samen werken aan een betere toekomst


Veilig en liefdevol thuis

Als je Heléna van Engelen (1949) vraagt waarom ze naar Peru vertrok om daar een project voor kinderen op te zetten, zegt ze: "Het was tijd om iets aan het leven terug te geven."

In Urubamba bouwde Mamita Helena een centrum voor kinderen uit de hooggelegen dorpen. Sindsdien vonden honderden kinderen een thuis. Een thuis waar ze in liefde, veiligheid en gezondheid kunnen leven, leren en tot bloei komen.

Lees meer over het project

Wat kunt u doen?

Om het project in Peru draaiende te houden, is geld nodig. Veel geld. Er zijn tal van manieren om te helpen.
Ilse Evers
Quote

Achter de rode poort van dit prachtige project overheersen schoonheid, rust, reinheid en liefde. Het is er adembenemend mooi met een prachtige tuin. De casitas zijn met zorg en aandacht ingericht. Kortom: Ik kan het echt iedereen aanbevelen. 

Ilse Evers, Nijmegen

Jeanet Bathoorn
Quote

In maart zijn we te gast geweest in de Heilige Vallei in Peru en hebben gelogeerd bij Las Casitas del Arco Iris. Wat een goede keuze! Als je dan ook nog weet dat de verdiensten van dit hotel naar het goede doel gaan dan weet je helemaal dat je goed zit. Een aanrader.

Jeanet Bathoorn, Nijmegen

Octavia Puma Cruz
Quote

Ik kom van hoog uit de bergen, uit de afgelegen gemeenschap Huacahuasi in de Andes. Dankzij Niños del Arco Iris kon ik naar school. Eerst leerde ik Spaans en daarna Engels. Ik leerde om een leven op te bouwen, nu ben ik een reisgids. Mijn droom is uitgekomen.

Octavio, Urubamba (Peru)

Hannah Cuppen
Quote

Wat was het een voorrecht om dit bijzondere project te bezoeken. Wat bedoeld was als een vakantie was veel meer dan dat: een levensverrijkende ervaring! Van dichtbij te zien hoe liefde het verschil maakt voor vele kinderen, heeft mijn hart diep geraakt.

Hannah Cuppen, Deurne

Ilse Evers
Quote

Ik was een jaar geleden op het project. Ontzettend bijzonder om de kinderen en docenten te zien samenwerken. Zoveel liefde, vertrouwen en veiligheid. En dat in een prachtige omgeving. Respect voor Helena en iedereen die hieraan meehelpen op wat voor manier dan ook. 

Maartje El Haren (Vugt)

 Nieuws

26-01-2018
-
Zomervakantie in Peru
26-01-2018

In Peru luidt kerstmis het begin van de zomervakantie in. Omdat Peru op het zuidelijk halfrond ligt, zijn de seizoenen tegengesteld aan die van ons. In januari is het hoogzomer, de scholen zijn dicht en de kinderen hebben vrij. Voor de meesten betekent

lees meer ...
14-12-2017
-
Feliz Navidad
14-12-2017

Feliz Navidad! roepen de kleuters en de kinderen van Niños del Arco Iris ons toe.  Vanuit een zomers Peru wenst manager Haiko Beeren - namens medewerkers, studenten, regenboogkinderen en families - donateurs en vrienden van Kuychi fijne

lees meer ...
04-02-2018
-
Benefiet voor de vergeten kinderen in Peru
04-02-2018

In samenspel met Emidio en Jeroen van restaurant Lugar, Helena van Engelen van stichting Kuychi en kunstenaar Gam Klutier organiseert Duisenburgh op 4 maart te Waalre een sfeervol benefiet event. Deze middag staat in het teken van onderwijs en zorg voor

lees meer ...
02-01-2018
-
Kan ik me aanmelden voor vrijwilligerswerk?
02-01-2018

Een vraag die we vaak horen: kan ik vrijwilligerswerk doen? Ja, dat kan zeker. In Nederland maken de vele vrijwilligers het werk van Kuychi mogelijk. De stichting Kuychi zamelt geld in voor het project en organiseert activiteiten. En dat doen we samen.

lees meer ...
28-12-2017
-
Kleding en speelgoed uitdelen
28-12-2017

In de week voor de kerst werd de zogenaamde kerstcampagne gehouden, waarbij onze regenboogkinderen meehelpen om onder de allerarmsten uit de omringende woongemeenschappen kleding en speelgoed uit te delen. Honderden artikelen zijn gedoneerd. Het is

lees meer ...
14-12-2017
-
Investeringen zijn nodig
14-12-2017

Al 16 jaar bouwen wij hoog in de Peruaanse Andes aan een dorp met toekomst! Fundación Niños del Arco Iris is een solide organisatie. En daar zijn we trots op. Maar we zitten niet stil, want er moet nog veel werk verzet worden. Bevlogen als hij is, somt

lees meer ...

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!



Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap