Volgons
Iedere euro gaat
rechtstreeks naar
Niños del Arco Iris in Peru

Steun ons
Word sponsor van Kuychi!
En maak het verschil in
het leven van een kind.

Steun ons
Dankzij uw hulp
kan zij haar kind
een toekomst geven

Steun ons
De Nederlandse stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan Fundación Niños del Arco Iris in Peru, die aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg geeft. Helpt u mee aan ons goede doel?

Samen werken aan een betere toekomst


Veilig en liefdevol thuis

Als je Heléna van Engelen (1949) vraagt waarom ze naar Peru vertrok om daar een project voor kinderen op te zetten, zegt ze: "Het was tijd om iets aan het leven terug te geven."

In Urubamba bouwde Mamita Helena een centrum voor kinderen uit de hooggelegen dorpen. Sindsdien vonden honderden kinderen een thuis. Een thuis waar ze in liefde, veiligheid en gezondheid kunnen leven, leren en tot bloei komen.

Lees meer over het project

Wat kunt u doen?

Om het project in Peru draaiende te houden, is geld nodig. Veel geld. Er zijn tal van manieren om te helpen.
Ilse Evers
Quote

Achter de rode poort van dit prachtige project overheersen schoonheid, rust, reinheid en liefde. Het is er adembenemend mooi met een prachtige tuin. De casitas zijn met zorg en aandacht ingericht. Kortom: Ik kan het echt iedereen aanbevelen. 

Ilse Evers, Nijmegen

Jeanet Bathoorn
Quote

In maart zijn we te gast geweest in de Heilige Vallei in Peru en hebben gelogeerd bij Las Casitas del Arco Iris. Wat een goede keuze! Als je dan ook nog weet dat de verdiensten van dit hotel naar het goede doel gaan dan weet je helemaal dat je goed zit. Een aanrader.

Jeanet Bathoorn, Nijmegen

Octavia Puma Cruz
Quote

Ik kom van hoog uit de bergen, uit de afgelegen gemeenschap Huacahuasi in de Andes. Dankzij Niños del Arco Iris kon ik naar school. Eerst leerde ik Spaans en daarna Engels. Ik leerde om een leven op te bouwen, nu ben ik een reisgids. Mijn droom is uitgekomen.

Octavio, Urubamba (Peru)

Hannah Cuppen
Quote

Wat was het een voorrecht om dit bijzondere project te bezoeken. Wat bedoeld was als een vakantie was veel meer dan dat: een levensverrijkende ervaring! Van dichtbij te zien hoe liefde het verschil maakt voor vele kinderen, heeft mijn hart diep geraakt.

Hannah Cuppen, Deurne

Ilse Evers
Quote

Ik was een jaar geleden op het project. Ontzettend bijzonder om de kinderen en docenten te zien samenwerken. Zoveel liefde, vertrouwen en veiligheid. En dat in een prachtige omgeving. Respect voor Helena en iedereen die hieraan meehelpen op wat voor manier dan ook. 

Maartje El Haren (Vugt)

 Nieuws

14-03-2018
-
Drie kleuterklassen
14-03-2018

Elk jaar, op de eerste dag van het nieuwe schooljaar, staan jong en oud te trappelen om weer te gaan beginnen. Dat is al een feest op zich. Maar dit jaar was de start van het nieuwe schooljaar extra feestelijk. Want we hebben niet één maar drie

lees meer ...
14-03-2018
-
Onderhoud en nieuwbouw
14-03-2018

In Peru zijn de seizoenen omgekeerd aan die van ons. Als het bij ons winter is, vieren de Peruanen zomer. En zijn januari en februari ook de maanden dat de school vanwege zomervakantie gesloten is. Zes weken geen school betekent niet dat het hele project

lees meer ...
14-03-2018
-
Georganiseerde reis naar Urubamba
14-03-2018

Begin maart is een groep Zwitserse reizigers naar Urubamba gereisd. Hoofddoel is om het centrum Niños del Arco Iris te bezoeken en met eigen ogen aanschouwen hoe de besteding van de gedoneerde gelden is. Manager Haiko Beeren leidt het gezelschap rond op

lees meer ...
14-03-2018
-
Vriendjes
14-03-2018

Als het nieuwe schooljaar begint, zie je ook je vrienden weer. Niet zo gek, dat onze niños del arco iris staan te trappelen om weer naar school te gaan. Het hebben van vrienden is gezellig én goed. Vriendschappen geven zelfvertrouwen en de kinderen

lees meer ...
14-03-2018
-
Kunst en lunch voor Kuychi
14-03-2018

Kunst van Gam Klutier, culinaire lekkernijen van restaurant Lugar en een champagneontvangst bij Duisenburgh. Ziehier de ingrediënten voor een succesvol benefietevenement ten bate van de kansarme kinderen van Peru. Een vergulde Helena van Engelen mocht na

lees meer ...
02-01-2018
-
Kan ik me aanmelden voor vrijwilligerswerk?
02-01-2018

Een vraag die we vaak horen: kan ik vrijwilligerswerk doen? Ja, dat kan zeker. In Nederland maken de vele vrijwilligers het werk van Kuychi mogelijk. De stichting Kuychi zamelt geld in voor het project en organiseert activiteiten. En dat doen we samen.

lees meer ...

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap