Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Helena: '...een prachtig kersthart'

(11-12-2016)
“Overal zien we prachtige kerstversiering, overal schitteren de kerstlichtjes ons tegemoet. Ben ik nu de enige of vindt u ook dat de door ons gecreëerde kerstsfeer ieder jaar mooier, meer en grootser lijkt? Met kerst pakken we uit, lekker eten, cadeautjes, zelfs ons hart krijgt een poetsbeurtje zodat het mooi glanst en open staat naar het leven om ons heen. We zijn ons meer bewust van de noden van een ander en oordelen niet al te hard. Ach, wat zou het goed zijn voor onze mooi opgepoetste harten als het altijd Kerstmis zou zijn….  Zeker in deze bewogen tijd van wereldwijde conflicten en de grote zorg om Moeder Aarde die we zo slecht behandeld hebben. We beslissen nu wat we onze kinderen en jongeren nalaten, grote beslissingen moeten nu genomen worden, liefst met één groot verenigd kloppend wereldhart. Vrede op aarde! Toch weet ik, dat u het hele jaar een prachtig kersthart heeft. Onze kinderen in Peru weten dat ook! Dankzij u hebben zij een betere toekomst, met mooie levenskansen. Deze grote levenskansen zorgen ervoor dat ook zij het gehele jaar door een kersthart hebben. Een nieuwe generatie kinderen en jongeren, ver weg in de Andes, die mede door uw steun, een andere kijk op de wereld krijgen en zich bewust zijn van hun verantwoording met een open hart.

Wij allen danken u vanuit ons hart en wensen u en de uwen een vredig kerstfeest en alle moois en gezondheid voor 2017.”                           
- Helena van Engelen. December 2016
Weerzien in Peru


 
 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap