Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Abraham heeft een goede baan

(28-03-2017)
Maak kennis met Abraham. Hij volgde de CETPRO-hotelopleiding. Om praktijkervaring op te doen draaide hij nachtdiensten van ons hotel. Totdat hij een baan aangeboden kreeg bij de Peruaanse hotelketen Casa Andina. Daar werkt hij al weer een paar maanden met veel plezier. Het hotelmanagement is dik tevreden over zijn werk: “Abraham verstaat zijn vak. Hij maakt het verschil dankzij zijn goede werkhouding en motivatie. Hij is een man die we kunnen vertrouwen.” 

'Ik weet wat het is om niets te hebben'
En onlangs deed Abraham de hoteldirecteur versteld staan. En niet voor niets. "In heel Peru hebben we hotels. Ook in het noorden, dat zo getroffen is door de enorme overstromingen. Sommige collega's daar zijn alles kwijt geraakt. Met ons hotel wilden we wat voor onze getroffen collega's doen en hielden een collecte. Sommigen doneerden een klein bedragje, anderen gaven niets. Maar Abraham doneerde 100 soles, een enorm bedrag voor wat hij verdient. Toen we hem vroegen of hij het zeker wist, antwoordde hij: "Ik sta erop, omdat ik weet wat het is om niets te hebben. En nu ik verdien ben ik in de gelegenheid om te delen met mensen die het nodig hebben." Abraham heeft werkelijk gesnapt wat liefde, respect en vertrouwen betekent. Niet alleen het hotelmanagement is onder de indruk en trots. Wij ook... 

Abraham werkt in hotel
 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap