Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Bestuur over toekomst project

(01-04-2017)
In de week van 13 maart zijn de Nederlandse bestuursleden Hugo Nieuwenhuizen, Rob van Engelen en Jan van Hout naar Peru gereisd voor een ontmoeting en vergadering met het Peruaanse bestuur. Belangrijkste onderwerp van gesprek was de toekomst van het project. 
De toekomst van de school en de CETPRO-beroepsopleiding, maar ook de invulling van de medische praktijk en de ontwikkeling van nieuwe activiteiten; deze en meer onderwerpen maakten deel uit van de strategische bespreekagenda. Beide besturen willen de koers voor de toekomst zorgvuldig afwegen en de juiste keuzes maken. Daarom is het belangrijk om de economische groei in de regio en Urubamba in ogenschouw te nemen. “Tenslotte is het onze ambitie om kansarme kinderen en hun families zo goed mogelijk te helpen. Elke euro moet goed besteed worden”, aldus penningmeester Jan van Hout. 

Dagelijkse leiding
Met de huidige manager Haiko Beeren is afgesproken dat hij ook in 2017 het project zal leiden. Hij is het eerste aanspreekpunt voor beide besturen. 

Hartverwarmend
Naast strategische besprekingen zijn ook praktische zaken aan de orde gekomen, zoals de taakverdeling binnen de besturen, de onderlinge communicatie, de website in Peru, het belang van social media en fundraising. Gelukkig was er ook tijd om het project te bezoeken en kennis te maken met de kinderen en de Peruaanse medewerkers. Het enthousiasme van de kinderen en de ontvangst waren hartverwarmend. Het bestuur was met name onder de indruk van de betrokkenheid en het enthousiasme van het onderwijzend team dat zijn taak serieus neemt. 

Het bestuur is op eigen kosten naar Peru gereisd, want bij Kuychi is het een goede gewoonte dat elke gedoneerde euro ten goede komt van de kinderen en het project.
bestuur in Peru


 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap