Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Dag van de Familie: Groot feest!

(09-06-2017)
Op 1 juni viert Peru de Dag van de Familie. Zo ook in het centrum Niños del Arco Iris in Peru. Samen met hun ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s hebben onze kinderen en studenten een fijn familiefeest gevierd. Bijna alle families waren present, met maar liefst 500 familieleden. Het was voor de eerste keer dat zo’n groot evenement op het project is georganiseerd. Samen eten en dansen, even de zorgen van alledag van je afzetten en genieten van de optredens van de kinderen. De lunch die de ouders van klas zes voor alle deelnemers hadden bereid, smaakte goed. Kinderen, studenten van de beroepsopleiding, medewerkers en alle familieleden genoten zichtbaar.

School en familie
De stichting Niños del Arco Iris richt zich niet alleen op de kinderen, maar op het hele gezin. Dat is een van de belangrijke pijlers van onze hulpverlening. Zo gaat het medisch- pedagogische team regelmatig op huisbezoek om voorlichting te geven en hulp te bieden. Op de ouderschool, eenmaal per maand op zaterdag, krijgen de ouders uitleg en les over het leerplan dat de kinderen volgen. Zo helpt de school niet alleen de kinderen, maar wordt ook gewerkt aan de kwaliteit van leven van de meest kwetsbare families in Urubamba. 

dag van de familie
 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap