Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

School helpt moeder en zieke zoon

(21-07-2017)
Emilio zit in de 3e klas. Hij lijdt aan meerdere tumoren en wordt daarvoor in Lima behandeld. Zijn moeder staat er alleen voor en ze heeft zich in de loop der jaren enorm in de schulden gewerkt om haar zoon te helpen. Momenteel heeft ze ook geen werk en dus niet genoeg geld om de medische behandeling voort te zetten. Omdat moeder werk moet zoeken, kan ze bovendien niet bij haar zieke zoon in Lima zijn. Een schrijnende en verdrietige situatie. Radeloos komt de moeder naar school om hulp te vragen. En die krijgt ze: school geeft haar klein geldbedrag zodat ze de meest dringende kosten kan betalen. Bovendien wordt vanuit de ouderschool een beroep gedaan op de ouders om samen te werken en de moeder met haar zieke zoon te helpen. “Het is belangrijk dat we solidair zijn, als een grote familie”, aldus manager Haiko Beeren. “Dit is de harde realiteit van het leven hier.” Om het leven Emilio te redden is een crowdfunding gestart. Kijk voor meer info op https://www.gofundme.com/45ywn8g

school helpt
 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap