Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Sarah en haar gezin op bezoek in Peru

(19-08-2017)
Sarah Vanhooren en haar gezin vieren dit jaar vakantie in Peru. Op reisprogramma staat ook een bezoek aan het centrum Niños del Arco Iris in de Heilige Vallei. Het is een onvergetelijk bezoek.

Niet in de laatste plaats vanwege de cheque die het gezin bij zich heeft. Voorafgaand aan het bezoek hebben de dochters keihard gewerkt in hun naaiatelier. Ze vervaardigden tientallen tasjes, die ze verkochten voor het goede doel. Niet alleen kunnen we spreken van een geweldige actie, ook het gezinsbezoek aan de regenboogkinderen was geweldig. “We vergeten het bezoek aan jullie project nooit meer”, zegt Sarah. En daar zijn de dochters het roerend mee eens, weet ze: “Toen vrienden van ons vroegen wat hun mooiste herinnering aan de reis was, riepen ze in koor: het schooltje.” En wij, namens onze regenboogkinderen en alle vrijwilligers, danken jullie voor deze geweldige actie. Mil Gracias!

Sarah en haar gezin
 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap