Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Sterke Vrouwen Avond op 6 november: Geef het door!

(13-09-2017)
Zes inspirerende vrouwen die hun ervaring en kracht willen doorgeven. Ze hebben allemaal een eigen ijzersterk verhaal over vriendelijkheid, passie, de waarde van je lijf, de kracht van muziek en liefdesroep. Geef het door! is het thema van de Sterke Vrouwen Avond op 6 november aanstaande. Kom je ook naar deze bijzondere Kuychi-benefietavond vóór en dóór sterke vrouwen? Je kunt je nu online inschrijven. En wie zijn dan deze sterke vrouwen? Maak kennis met ze!

Van links naar rechts, bovenste rij: Hannah Cuppen, Helena van Engelen, Irene Rompa, Onder: Marleen van Rixtel en Heleen Brinkman, Clementine Noordzij

Helena van Engelen ging ruim vijftien jaar geleden met een speciale missie naar Peru. In de Heilige Vallei bouwde ze een centrum voor kansarme kinderen waar ze onderwijs en medische zorg krijgen. Helena is de initiatiefnemer van Niños del Arco Iris, ons project in Peru waarvoor Kuychi in Nederland geld inzamelt. Irene Rompa vestigt graag de aandacht op dat wat eigenlijk zo gewoon is: vriendelijkheid! Als je dát aan elkaar doorgeeft, beleef je kleur in je leven. Zij kan dit als geen ander overbrengen. Laat je inspireren! Margreet van Rixtel en Heleen Brinkman laten je voelen. Als je iets wil bereiken of doorgeven, is vooral je lijf een belangrijk instrument. Hoe pak je dat aan? En welke waarden wil jij doorgeven? Clementine Noordzij zal voor een muzikale break zorgen. Zij opent je hart met haar zuivere stem en neemt je mee in een warme Zuid-Amerikaanse sfeer. Geniet! Door het project in Peru én door Helena werd Hannah Cuppen zich bewust van wat mensen beweegt om de sprong van angst naar liefde te maken. Zij schreef hierover het boek Liefdesroep. Hoe je die sprong maakt? Ze vertelt je het op 6 november.

Programma
18.00 -19.00 uur Ontvangst
19.00 uur            Walking dinner/buffet
20.00 uur            Aanvang thema-avond met muzikale omlijsting
21.45 uur            Borrel
22.30 uur            Afsluiting
Locatie  
Hotel Eindhoven,
Aalsterweg 322
5644 RL Eindhoven

De kosten voor de Sterke Vrouwen Avond bedragen € 55 per persoon. Schrijf je nu online in. Wees er snel bij, want het aantal toegangsplaatsen is beperkt. 


 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap