Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

De Geldershof in actie voor Kuychi

(04-09-2017)
Afgelopen maart zijn juf Marianne en juf Els van basisschool De Geldershof naar Peru geweest en hebben ze ook het centrum van Niños del Arco Iris in Urubamba bezocht. Toen op school gepraat werd over de organisatie van de jaarlijkse goede-doelen-actie, bedachten de juffen zich geen moment en stelden voor om de opbrengst te bestemmen voor Kuychi. Zo gezegd zo gedaan! 
Het werd een prachtige afsluiting van een mooie loopbaan (de juffen zijn inmiddels gestopt met hun werk als groepsleerkracht op De Geldershof). Tijdens de actieweek hielden alle groepen een sponsorloop en gaven de juffen een presentatie over Peru en het project. En het werkstuk dat elke groep maakte, is lange tijd te zien geweest op school. Ook de ouders waren erg enthousiast over het project. Vele ouders gaven aan dat er thuis nog lang gesproken is over het regenboogproject en de schoolactie. Niet alleen de twee juffen waren blij verrast door de geweldige actie en het enthousiasme van de kinderen. Ook wij. En toen aan het einde van de actieweek het eindbedrag voor Kuychi onthuld werd, was het gejuich niet van de lucht. Dat is nog eens teruggeven aan het leven! Mil Gracias! 

sponsorloop de Geldershof
 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap