Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Peruaanse donaties

(28-10-2017)
Niet alleen in Nederland, ook in Peru worden er geweldige acties gehouden en donaties gedaan om het project van Helena van Engelen in Urubamba financieel te steunen. Zo werken we samen aan een betere toekomst van de allerarmsten.

Zo doneert het Peruaanse telecombedrijf Telefónica een verplaatsbaar klaslokaal. En gaat de touroperator AberCrombie & Kent in Peru (het bedrijf heeft wereldwijd 25 vestigingen) twee lokalen voor de kleuterschool doneren. De Peruaanse touroperator heeft trouwens een onderscheiding gekregen voor een uitstekende inzet en toewijding aan het liefdadigheidsprogramma A&K Philanthropy, waarvan ons project er een van is.
 
A&K

Kleurboek
En dan dit prachtige kleurboek voor volwassenen van de Peruaanse kunstenaar Gam Klutier, waarvan er maar 200 exemplaren zijn. Een echt collectors-item dus. De gehele opbrengst van drieduizend dollar heeft de kunstenaar aan Fundacion Niños del Arco Iris geschonken.

kleurboek van Gam Klutier

 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap