Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Kuychidag met een feestelijk tintje

(08-11-2017)
Het was weer een warm weerzien van bekenden, trouwe donateurs en vrijwilligers in Hotel Van Der Valk Eindhoven. Ook nieuwe belangstellenden werden hartelijk verwelkomd. De huidige manager Haiko Beeren gaf veel informatie over de stand van zaken bij Niños del Arco Iris. De basisschool, medische post, CETPRO en ook wensen voor het project, zo noodzakelijk voor het welzijn van de allerarmsten, werden door Haiko middels videobeelden besproken.

Kuychimiddag 2017

Koninklijke onderscheiding voor Helena

Als klap op de vuurpijl werd Helena, totaal onverwacht, door burgemeester Ederveen uit Valkenswaard verblijd met een Koninklijke onderscheiding. Wat zijn we trots op haar en wat was haar reactie indrukwekkend! Helena:"Burgemeester, eigenlijk zou ik een Koninklijk schaartje nodig hebben om dit lintje in heel veel stukjes te kunnen knippen. IK is WIJ geworden. Zonder vrijwilligers en donateurs zou het project nooit zijn geworden wat het nu is".

Koninklijke onderscheiding voor
 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap