Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Sterke Vrouwen Avond

(14-11-2017)
Op 6 november vond in Hotel Van der Valk Eindhoven de Sterke Vrouwen Avond plaats.
De zaal zat vol! De opbrengst van deze avond is voor de kinderen in Peru!
De sprekers én zangeres hebben zich “om niet” voor deze avond ingezet en een prachtig programma verzorgd.

'Geef het door'
Iedereen kwam binnen door de regenboog van ballonnen die ons verbond met de kinderen in Peru. Rond het thema 'Geef het door' gaven de sprekers elk hun boodschap door. Irene Rompa bepleitte meer “random acts of kindness” voor elkaar te doen. Zomaar iets liefs kan zo verrassend leuk zijn. Ze sloot af met de vraag “Voor wie is jouw doosje chocola komende week?” Daarna heeft iedereen die aanwezig was aan iemand anders in de zaal een wens gestuurd. En die kaarten zijn op de post gegaan. Margreet van Rixtel en Heleen Brinkman van Topvrouw.nl lieten je eerst goed aarden en van daaruit voelen. Soms geef je jezelf teveel weg en dan kun je weinig energie doorgeven. Je kunt pas iets positiefs doorgeven als je ook goed voor jezelf zorgt. Heb de moed om dat te doen! Hannah Cuppen vertelde haar persoonlijke verhaal achter haar boeken Liefdesbang en Liefdesroep. Haar sprong van angst naar liefde. Een prachtige vertelling. Ook interviewde Hannah Helena van Engelen over hoe zij haar roeping volgde. Hoe zij zo’n mooi project realiseerde. Helena geeft met haar project vooral Amor, Respeto en Confianza door. Wat een mooie boodschap om aan elkaar door te blijven geven! Clementine Noordzij en Erik Verhoef hebben de avond muzikaal omlijst en Clementine zong tot slot: Gracias a la vida van Mercedes Sosa. Hoe toepasselijk! Er zijn weer veel mensen bijgekomen die onze Niños del Arco Iris een warm hart toedragen.
Mil Gracias aan iedereen die geweest is! Mil Gracias aan de sprekers! En Mil Gracias aan Michelle van Hout en Annemarie Lips, die deze avond zo geweldig goed georganiseerd hebben.

SterkeVrouwenAvond 
Fotografie: Ilona van Genderen Stort
 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap