Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Benefietconcert Op Hodenpijl

(15-11-2017)
Wat was het ook dit jaar weer een prachtige, hartverwarmende avond op Hodenpijl!
Ieder jaar opnieuw wordt door de familie Post een bijzonder benefiet concert georganiseerd voor vrienden en zakenrelaties ten bate van onze Peruaanse kinderen.

Dit jaar was Trijntje Oosterhuis de artieste die de zaal deed zinderen met haar prachtige stem en mooie repertoire. Voorafgaand aan haar concert was er een heerlijk diner, bereid uit producten van eigen tuin, kas en stal. Voortreffelijk bereid en ook fantastisch te weten dat op Hodenpijl’s keuken werkt met respect voor natuur, dier en mens. Tilly en Dirk Post maakten op het einde van de avond de opbrengst van hun benefiet concert bekend..... 43.000 € ... voor een betere toekomst voor onze Kuychi kinderen! Mil Gracias! Lieve familie Post en vrienden van onze stichting Kuychi. Mil Gracias! Medewerkers van op Hodenpijl voor al het vele extra werk zo liefdevol gegeven aan onze Andes kinderen.

Trijntje Oosterhuis
 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap