Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Kan ik me aanmelden voor vrijwilligerswerk?

(02-01-2018)
Een vraag die we vaak horen: kan ik vrijwilligerswerk doen? Ja, dat kan zeker. In Nederland maken de vele vrijwilligers het werk van Kuychi mogelijk. De stichting Kuychi zamelt geld in voor het project en organiseert activiteiten. En dat doen we samen. Omdat vele handen licht werk maken. Als je het vrijwilligerscorps van Kuychi wil versterken, dan horen we dat graag.  
In Peru werken we voornamelijk met Peruaanse medewerkers die daarvoor betaald worden; dat is een belangrijke pijler van onze werkwijze. Uitzonderingen bevestigen de regel...  Soms kan een vrijwilliger wel op ons project in Peru terecht, maar alleen als hij of zij goed Engels en Spaans spreekt en voor een eigen verblijfplaats zorgt. Vrijwilligers in Peru en in Nederland krijgen geen vergoeding.  
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap