Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Kerstgroet van Helena: ‘De schoonheid van liefde’

(16-12-2017)
“Fonkelende ijskristallen, niet een is hetzelfde. Zomaar op een winterse zondag, begin december, gaat het sneeuwen en wordt de wereld om ons heen wit. Prachtig! Met verwondering geniet ik – en velen met mij - van het verstilde en serene landschap." 

"Wat een schoonheid! Maar de schoonheid is van korte duur; het gaat dooien en we pakken ons gewone leventje weer op. De herinnering blijft. Tot een volgende keer en, opnieuw, zijn we verbaasd en opgetogen over de schoonheid van de witte wereld. De schoonheid van ijskristallen komt en gaat en is net zo vergankelijk als het leven zelf. Maar er is een schoonheid die blijft, die onoverwinnelijk is: liefde. Met liefde, respect en vertrouwen (amor, respeto y confianza) werken we al vele jaren samen voor onze kinderen in de hoge Andes van Peru. Een week geleden was ik op ons project in Peru en ik kan u zeggen: het gaat goed met onze kinderen, de jongeren en hun families. Aan den lijve heb ik ervaren hoe inspirerend en bevlogen Haiko en zijn team werken om de toekomst van kansarme kinderen blijvend ten goede te veranderen. Dat is liefde! 
En, dankzij uw genereuze liefde voor onze Peruaanse kinderen, kunnen wij ze zorg en liefde geven. Wij danken u hiervoor. Mil Gracias! En natuurlijk wensen we u en de uwen een prachtig, liefdevol en vredig kerstfeest toe.”

Helena van Engelen

Helena met kinderen

 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap