Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Zomervakantie in Peru

(26-01-2018)
In Peru luidt kerstmis het begin van de zomervakantie in. Omdat Peru op het zuidelijk halfrond ligt, zijn de seizoenen tegengesteld aan die van ons. In januari is het hoogzomer, de scholen zijn dicht en de kinderen hebben vrij. Voor de meesten betekent dit, dat ze thuis moeten helpen. Op het land of ze zorgen voor kleinere broertjes en zusjes. Liever gaan ze naar school en ze zijn blij als de vakantie voorbij is. Maar dat duurt nog even... De lessen beginnen weer op 19 februari.
Er wordt dan gestart met 3 kleuterklassen met leerlingen van 3, 4 en 5 jaar oud. In het nieuwe jaar zullen er elke dag 200 kinderen in de leeftijd van 3 tot 11 jaar naar onze basisschool gaan.

verbouwingswerkzaamheden

In de vakantie wordt er op het project druk gewerkt. Zo wordt er hard gewerkt aan de verbouwing en inrichting van nog 2 kleuterklassen. Het onderhoudsteam bouwt tijdens deze vakantie aan de infrastructuur om de nieuwe en de jongste kinderen te ontvangen. Het grootste project is het creëren van extra badkamers voor de kleintjes. Ook wordt de keuken van het hotel verbouwd. Dit is nodig om meer toeristische groepen voor lunches te ontvangen.

onderhoud tijdens de schoolvakan
 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap