Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Jet en Geert fietsen voor Kuychi

(30-03-2018)
Op dit moment fietsen Jet en Geert uit Nijmegen door Zuid-Amerika. Ze fietsen voor Kuychi. Voor zorg en onderwijs van de allerarmsten. Op 15 februari zijn ze aan hun reis begonnen en begin mei komen ze op het project Niños del Arco Iris in Urubamba aan. Dan weten we hoeveel kilometer Jet en Geert gefietst hebben. Je kunt de avonturiers nog sponsoren. Voor een vast bedrag of per gereden kilometer. Als ze op het project zijn, maken ze de balans op van de gefietste kilometers. We zijn reuzebenieuwd. Van hun fietsreis houden Jet en Geert een reisblog met mooie foto’s bij. Kijk op https://jetengeertopdefiets.nl. Sponsor jij deze geweldige actie ook? Doe mee! Want samen werken we aan een betere toekomst voor de kansarme kinderen van Peru.

Jet en Geert fietsen voor Kuychi

 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap