Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Gefietst voor Kuychi

(26-05-2018)
Geert en Jet hebben een fietsreis in Zuid-Amerika gemaakt. En niet zomaar een. Ze fietsten voor Kuychi en lieten zich sponsoren voor elke fietskilometer. En dat waren er heel wat: 4415 kilometer. Wat een topprestatie! En wat een geweldige sponsoractie! Natuurlijk hebben de fietsavonturiers het centrum Ninos del Arco Iris bezocht en zijn ze rondgeleid door manager Haiko Beeren. Inmiddels is het sportieve duo weer teruggekeerd van hun fietsavontuur. Met een koffer vol mooie herinneringen. “Het hoogtepunt was het bezoeken van de kinderen van Kuychi. Het waren allemaal schatjes die het verdienen om een goede toekomst te krijgen”, schrijven Geert en Jet op hun website. En daar zijn we het roerend mee eens. Dank! Mil Gracias! Wat fijn dat we samen kunnen werken aan een betere toekomst van onze regenboogkinderen.

Jet en Geert

Wil je het verslag van Jet en Geert lezen, kijk op de speciale website https://jetengeertopdefiets.nl.
 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap