Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Susy Caballero neemt de dagelijkse leiding over

(05-09-2018)
Vanaf 1 november 2018 wordt de Peruaanse Susy Caballero (33) de nieuwe manager van ons centrum Niños del Arco Iris in de Heilige Vallei. Zij zal de dagelijkse leiding op zich nemen en meehelpen om het project klaar te maken voor een duurzame verzelfstandiging per 2020, zoals de Peruaanse en Nederlandse besturen zo’n anderhalf jaar geleden overeengekomen zijn en waarvoor de voorbereidingen in volle gang zijn. Susy volgt Haiko Beeren op die sinds 2015 op interimbasis het project leidt.

De benoeming van de Peruaanse Susy Caballero past in de gezamenlijke visie van Peru en Nederland om Niños del Arco Iris te ontwikkelen tot een volwaardige zelfstandige organisatie in Peru. Caballero kent het project al langer en maakt deel uit van het stichtingsbestuur in Peru, waarvan Carlos Augusto Dammert voorzitter is. Na haar studie bedrijfskunde heeft Susy bij verschillende Peruaanse bedrijven in de profit en non-profit gewerkt. Ze is een toegewijde dame met oog voor interpersoonlijke relaties, sociaal ondernemerschap en duurzame ontwikkeling. Het bestuur van Niños del Arco Iris ziet in haar een competente opvolger, die in staat is om de dagelijkse leiding van Haiko Beeren over te nemen.

Susy
 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap