Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Eerste schooldag, een rugzak vol dromen

(02-03-2019)
De Peruaanse zomervakantie zit erop en het nieuwe schooljaar van Niños del Arco Iris is ‘full swing’ begonnen. Met rugzakken vol dromen komen de kinderen naar school; ze zijn vol enthousiasme en hebben er zin in. De eerste schooldag begint met een uitgebreide kennismaking met de juffen en meesters, een rondleiding door school en het centrum, gevolgd door kringgesprekken in de klas om de plannen en verwachtingen voor het nieuwe jaar door te spreken. Niet alleen de kinderen maar ook de ouders zijn de eerste schooldag aanwezig, want alleen samen kunnen we aan een betere toekomst van onze niños werken.

Hecht team
Het lerarencorps is dit schooljaar uitgebreid met een aantal nieuwe leerkrachten, afkomstig uit verschillende regio’s in Peru. Twee weken voordat het nieuwe schooljaar begint komt het team al bijeen om de schoolplannen af te stemmen, kennis te maken met elkaar, interactieve workshops en inspirerende trainingen te volgen. De gezamenlijke voorbereiding zorgt voor een gemotiveerd en betrokken team, dat als één team staat voor haar taak.

Beginning a new year full of dre
 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap