Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Haiko Beeren neemt afscheid als manager

(05-09-2018)
Op 31 oktober 2018 stopt Haiko Beeren met zijn werk als manager van het project Niños del Arco Iris. Sinds mei 2015, nadat oprichtster Helena van Engelen om gezondheidsredenen een stapje opzij deed, namen hij en zijn vrouw Erika ad interim de leiding van het project over.

Samen heeft het echtpaar gewerkt aan de toekomst van kansarme kinderen en er is veel werk verzet. Ze waren betrokken, enthousiast en stelden altijd het belang van de kinderen, hun families en de donateurs voorop. Kernwaarden daarbij waren liefde, respect en vertrouwen.

Duurzamer
Onder hun leiding zijn op het project verschillende onderdelen verduurzaamd en sterker gemaakt. Zo is het kwaliteitsniveau van het onderwijs verbeterd en is de basisschool uitgebreid met een kleuterschool, waar inmiddels 60 kleuters spelenderwijs voorbereid worden op de basisschool. De administratieve organisatie is geprofessionaliseerd en programma’s als ‘de gezonde familie’, het voedingsplan en het ‘0-gaatjes programma’ zijn doorontwikkeld. En verder: zo’n 120 CETPRO-studenten hebben de afgelopen jaren een officiële titel gekregen. Ook de samenwerking met de Duitse stichting Corazones Para Peru kreeg vorm, waardoor extra kwetsbare kinderen toegang hebben tot goed integraal onderwijs.

Dankbaar
Op 31 oktober 2018 komt aan die interim-periode een einde en neemt Susy Caballero de leiding over. Het bestuur van Kuychi is Haiko en Erika Beeren dankbaar voor hun toewijding aan en inzet voor de kinderen en hun families in de Heilige Vallei. Zij laten een gestructureerde organisatie en een betrokken medewerkersteam achter waarop verder gebouwd kan worden.

Haiko en Erika
 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap