Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Yogareis naar Peru

(10-09-2018)
Kuychi-vrijwilligers en yogadocenten Marjon van den Biggelaar en Marjan Overgaag organiseren in 2019 een bijzondere yoga- en meditatiereis naar Peru. Met verblijf op het project Niños del Arco Iris, yoga en meditatie in La Cúpula en uitstapjes naar bijzondere plekken in de Heilige Vallei, waaronder een bezoek aan de betoverende Inca-stad Machu Picchu. Mis deze onvergetelijke ervaring niet. Vertrek is op 31 maart.

Niños del Arco Iris
In de prachtige bloementuin van Niños del Arco Iris staat het hotel Las Casitas, bestaand uit acht bungalows en een restaurant. Ernaast ligt La Cúpula, bedacht en ontworpen door de Nederlandse kunstenaar Gam Klutier: “Een prachtige plek om tot rust te komen, om de stilte in jezelf op te zoeken. Hier kun je even uit de drukke wereld stappen om wat nieuwe energie op te doen.” Hoe bijzonder is het om in deze prachtige koepel bij zonsopgang te mediteren en yoga te doen. De opbrengst van het verblijf in Las Casitas komt volledig ten goede aan het project.

In de Heilige Vallei
Het centrum Niños del Arco Iris is een geweldige uitvalsbasis om de culturele bezienswaardigheden in de Heilige Vallei te ontdekken: Cusco, Ollantaytambo, Las Salineras, Moray, om er maar een paar te noemen. Deze reis is anders dan anders: met een meditatie in een oude Inca-tempel, verblijf op het project en met eigen ogen zien hoe kansarme kinderen onderwijs en zorg krijgen, elke dag is er yoga en meditatie in La Cúpula en op andere plaatsen. Al het mooie van Peru ineen.
Meer weten over deze yogareis? Een uitgebreide beschrijving met praktische info is online te lezen.

LasCasitas01 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap