Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Kuychidag in het teken van consolidatie

(26-09-2018)
‘Helpen is mooi maar uiteindelijk moet het project zelfstandig verder’

Vanaf 1 november 2018 komt de dagelijkse leiding van Niños del Arco Iris in Peruaanse handen. Een belangrijke stap, en in lijn met de ambitie die de besturen in Nederland en Peru in 2016 overeenkwamen. “Het is belangrijk dat Peru op eigen benen komt te staan. Helpen is mooi, maar uiteindelijk moet het project zelfstandig verder”, zegt voorzitter Hugo Nieuwenhuizen. De Kuychidag op zondag 4 november staat in het teken van het toekomst bestendig maken van Ninos del Arco Iris. We kijken vooruit en blikken terug. En hopen van harte dat u én jij erbij zijn.

In haar eentje begonnen
Zowel de besturen in Nederland als in Peru zien de aanstelling van de Peruaanse Susy Caballero tot manager als een belangrijke stap om het project toekomstbestendig en duurzaam te maken. “Zo’n 18 jaar geleden is Helena van Engelen in haar eentje begonnen en inmiddels is het project uitgegroeid tot wat het nu is. Daar is keihard voor gewerkt en we kunnen trots zijn op deze mijlpaal”, aldus de voorzitter.

Kom ook naar de Kuychidag
Het bestuur en Helena willen hier graag bij stilstaan op de jaarlijkse Kuychidag op zondag 4 november. En natuurlijk ook vooruitblikken: hoe gaan we verder? Wat is nodig? Want we zijn nog lang niet klaar! En steun vanuit Nederland voor een kansrijke toekomst van onze niños blijft de komende tijd nodig. Zien we je op 4 november? Ja toch…

Datum: zondag 4 november van 12.00 uur tot 15.00 uur
Locatie: Hotel van der Valk Eindhoven
Toegang is gratis. Met u aan via info@kuychi.org.
 
school


 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap