Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Helena van Engelen: ‘Waar leven is, is beweging’

(26-09-2018)
“Al 18 jaar lang is van alles in beweging voor een goede toekomst van onze bergkinderen en hun families. Onze innerlijke beweegkracht is amor, respeto y confianza. Hoe dankbaar was ik destijds, dat na jaren van pionieren er beweging vanuit Nederland kwam en wij een grote Kuychi-familie werden met vele vrijwilligers, die tot op de dag van vandaag terug willen geven aan het leven. Ons project groeide uit tot een solide centrum van leven, leren, nieuwe levenskansen en een toekomst. En hoe dankbaar zijn we voor het bevlogen en capabele interim-management van de laatste drieënhalf jaar, aangestuurd door Haiko Beeren.”

Dankbaar en blij
“Beweging is groei. Beweging is ook verandering! En nu is het moment om te groeien naar een duurzame zelfstandige organisatie in Peru, zoals het Peruaanse en Nederlandse bestuur anderhalf jaar geleden overeenkwamen. Susy Caballero zal vanaf november de nieuwe Peruaanse manager zijn. Wij heten haar van harte welkom! Ik voel grote dankbaarheid voor al deze positieve groeibewegingen in onze organisatie. Verenigd bewegen we voor een betere toekomst van onze Andes-kinderen en zij bewegen dankbaar en blij met ons mee.”

Helena van Engelen
 
Helena
 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap