Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Susy Caballero: ‘Ik droom dat onze kinderen geïnspireerde mensen worden’

(26-09-2018)
“Meisjes en jongens moeten dezelfde kansen hebben om zich te ontwikkelen. En daarmee hun familie en de gemeenschap waarin ze wonen”, zegt de Peruaanse Susy Caballero, die vanaf 1 november de scepter zal zwaaien in het centrum Niños del Arco Iris. Ze kijkt uit naar haar nieuwe taak. “Dat waar Niños del Arco Iris voor staat is goed. Met innoverend onderwijs en een uitstekend team. Dat is wat Peru nodig heeft. En ook de wereld.”

Onderwijs is de basis

Susy is iemand die doelgericht leeft en zich wil inzetten voor een betere samenleving en de ontwikkeling van haar land en de mensen. Dankzij haar studie ‘administratie en innovatieve ontwikkeling’ en haar werkervaring in de educatieve sector heeft ze een goed beeld van wat onderwijsvernieuwing inhoudt. “Onderwijs is de basis voor duurzame ontwikkeling.” De Peruaanse gelooft dat het leven een permanente zoektocht is. “Ik probeer te blijven leren. Zelfkennis is belangrijk. Het is de basis voor gelijkmoedigheid en stelt me in staat om relaties aan te gaan op basis van liefde en vertrouwen.”

Wijsheid van de Andes
Ze is ontroerd door wat het leven kan brengen: “De natuur. De wijsheid van onze Andescultuur. En bovenal de mensen die ondanks vele tegenslagen positief blijven en elke dag hun best doen. Ik droom dat onze kinderen geïnspireerde mensen worden die in zichzelf te geloven en vooruit willen komen.”

Susy
 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap