Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Jarige fundación is 18 geworden

(04-12-2018)
Op vrijdag 30 november is het precies 18 jaar geleden dat de Fundación Niños del Arco Iris is opgericht. Alle reden om dat feestelijk doch educatief verantwoord te vieren. Zo deden de kinderen van de basisschool mee met een spelling- en kalligrafeerwedstrijd; de teksten die ze gebruikten gingen over de geschiedenis van het project. En de kleuters maakten prachtige tekeningen; daarbij lieten ze zich inspireren door de verschillende schoolruimtes. 
Een feest is geen feest zonder traditionele dans en zang. ‘Shining Rainbow’ klonk prachtig uit de keeltjes van onze kinderen. Al met al is het een gedenkwaardige dag geworden, waarbij iedereen aan den lijve voelde dat zij deel zijn van een en dezelfde familie. En daar gaat het om.

Anniversary of the Foundation 1_
 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap