Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Boodschap uit Peru: ‘We delen een gezamenlijke droom…’

(06-12-2018)
De december en de naderende kerst nodigen uit om stil te staan bij het leven en wat we voor elkaar en de wereld betekenen. Om te beseffen, dat we dankbaar mogen zijn. En hoe we een voorbeeld kunnen zijn voor onze niños del arco iris, waaruit zij hoop kunnen putten. “De basis voor hun ontwikkeling is goed onderwijs. Dat is het beste dat we de kinderen en hun families kunnen geven", aldus Susy Caballero die sinds 1 november jl. het centrum in Peru leidt. "Het hele team hier is overtuigd van het belang van goed onderwijs en de waarden van liefde, respect, vertrouwen. Het zorgt voor een basis om goed mens te worden die zich kan inzetten voor een betere wereld. We willen dat doorgeven waarmee Mamita Helena begonnen is.” 

Beste opleiding voor onze kinderen
“Samen, wij en jij, vormen we een bijzondere gemeenschap. Ondanks afstand en culturele verschillen is onze droom gelijk, nl. onze kinderen de beste opleiding geven zodat zij de ambassadeurs kunnen zijn van een positieve verandering in de maatschappij. Laten we ons allemaal inzetten om die gedeelde droom waar te maken. Laten we samen blijven dromen!" Namens de kinderen van de regenboog en het medewerkersteam wenst Susy allen een goed kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar. 

kerstboodschap Peru


 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap