Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Ga mee op reis naar Peru!

(26-04-2019)
Een reis in Peru is een onvergetelijke ervaring en extra bijzonder dankzij verblijf in het centrum Niños del Arco Iris in de Heilige Vallei. Vrijwilligers van Kuychi organiseren dit en volgend jaar reizen naar het land van de Inca’s. Met al het mooie van Peru ineen. De eerstvolgende reis is op 15 november met vrijwilligers Annemarie en Mirjam.

Yogareis naar Peru
Kuychi-vrijwilligers en yogaleraren Marjon van den Biggelaar en Marjan Overgaag organiseren in 2020 een bijzondere yoga- en meditatiereis naar Peru. Met verblijf op het project, yoga en meditatie in La Cúpula en uitstapjes naar bijzondere plekken in de Heilige Vallei, waaronder een bezoek aan de betoverende Incastad Machu Picchu. Vertrek van deze onvergetelijke yogareis is 16 april 2020.  

Ga mee op reis naar Peru


 
[terug]
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap