Volgons
Iedere euro gaat
rechtstreeks naar
Niños del Arco Iris in Peru

Steun ons
Word sponsor van Kuychi!
En maak het verschil in
het leven van een kind.

Steun ons
Dankzij uw hulp
kan zij haar kind
een toekomst geven

Steun ons
De Nederlandse stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan Fundación Niños del Arco Iris in Peru, die aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg geeft. Helpt u mee aan ons goede doel?

Samen werken aan een betere toekomst


Veilig en liefdevol thuis

Als je Heléna van Engelen (1949) vraagt waarom ze naar Peru vertrok om daar een project voor kinderen op te zetten, zegt ze: "Het was tijd om iets aan het leven terug te geven."

In Urubamba bouwde Mamita Helena een centrum voor kinderen uit de hooggelegen dorpen. Sindsdien vonden honderden kinderen een thuis. Een thuis waar ze in liefde, veiligheid en gezondheid kunnen leven, leren en tot bloei komen.

Lees meer over het project

Wat kunt u doen?

Om het project in Peru draaiende te houden, is geld nodig. Veel geld. Er zijn tal van manieren om te helpen.
Ilse Evers
Quote

Achter de rode poort van dit prachtige project overheersen schoonheid, rust, reinheid en liefde. Het is er adembenemend mooi met een prachtige tuin. De casitas zijn met zorg en aandacht ingericht. Kortom: Ik kan het echt iedereen aanbevelen. 

Ilse Evers, Nijmegen

Jeanet Bathoorn
Quote

In maart zijn we te gast geweest in de Heilige Vallei in Peru en hebben gelogeerd bij Las Casitas del Arco Iris. Wat een goede keuze! Als je dan ook nog weet dat de verdiensten van dit hotel naar het goede doel gaan dan weet je helemaal dat je goed zit. Een aanrader.

Jeanet Bathoorn, Nijmegen

Octavia Puma Cruz
Quote

Ik kom van hoog uit de bergen, uit de afgelegen gemeenschap Huacahuasi in de Andes. Dankzij Niños del Arco Iris kon ik naar school. Eerst leerde ik Spaans en daarna Engels. Ik leerde om een leven op te bouwen, nu ben ik een reisgids. Mijn droom is uitgekomen.

Octavio, Urubamba (Peru)

Hannah Cuppen
Quote

Wat was het een voorrecht om dit bijzondere project te bezoeken. Wat bedoeld was als een vakantie was veel meer dan dat: een levensverrijkende ervaring! Van dichtbij te zien hoe liefde het verschil maakt voor vele kinderen, heeft mijn hart diep geraakt.

Hannah Cuppen, Deurne

Ilse Evers
Quote

Ik was een jaar geleden op het project. Ontzettend bijzonder om de kinderen en docenten te zien samenwerken. Zoveel liefde, vertrouwen en veiligheid. En dat in een prachtige omgeving. Respect voor Helena en iedereen die hieraan meehelpen op wat voor manier dan ook. 

Maartje El Haren (Vugt)

 Nieuws

05-09-2018
-
Susy Caballero neemt de dagelijkse leiding over
05-09-2018

Vanaf 1 november 2018 wordt de Peruaanse Susy Caballero (33) de nieuwe manager van ons centrum Niños del Arco Iris in de Heilige Vallei. Zij zal de dagelijkse leiding op zich nemen en meehelpen om het project klaar te maken voor een duurzame

lees meer ...
30-05-2018
-
Goede samenwerking met Corazones Para Peru
30-05-2018

Corazones Para Peru en Niños del Arco Iris zetten zich beide in voor kansarme kinderen uit de afgelegen gebieden in de hooglanden van Peru. Corazones Para Peru heeft een opvanghuis niet ver van het centrum Niños del Arco Iris, in de plaats Chicón, in de

lees meer ...
26-09-2018
-
Helena van Engelen: ‘Waar leven is, is beweging’
26-09-2018

“Al 18 jaar lang is van alles in beweging voor een goede toekomst van onze bergkinderen en hun families. Onze innerlijke beweegkracht is amor, respeto y confianza. Hoe dankbaar was ik destijds, dat na jaren van pionieren er beweging vanuit Nederland kwam

lees meer ...
26-09-2018
-
Kuychidag in het teken van consolidatie
26-09-2018

‘Helpen is mooi maar uiteindelijk moet het project zelfstandig verder’Vanaf 1 november 2018 komt de dagelijkse leiding van Niños del Arco Iris in Peruaanse handen. Een belangrijke stap, en in lijn met de ambitie die de besturen in Nederland en Peru in

lees meer ...
26-09-2018
-
Susy Caballero: ‘Ik droom dat onze kinderen geïnspireerde mensen worden’
26-09-2018

“Meisjes en jongens moeten dezelfde kansen hebben om zich te ontwikkelen. En daarmee hun familie en de gemeenschap waarin ze wonen”, zegt de Peruaanse Susy Caballero, die vanaf 1 november de scepter zal zwaaien in het centrum Niños del Arco Iris. Ze kijkt

lees meer ...
10-09-2018
-
Yogareis naar Peru
10-09-2018

Kuychi-vrijwilligers en yogadocenten Marjon van den Biggelaar en Marjan Overgaag organiseren in 2019 een bijzondere yoga- en meditatiereis naar Peru. Met verblijf op het project Niños del Arco Iris, yoga en meditatie in La Cúpula en uitstapjes naar

lees meer ...

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap