Volgons
Iedere euro gaat
rechtstreeks naar
Niños del Arco Iris in Peru

Steun ons
Word sponsor van Kuychi!
En maak het verschil in
het leven van een kind.

Steun ons
Dankzij uw hulp
kan zij haar kind
een toekomst geven

Steun ons
De Nederlandse stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan Fundación Niños del Arco Iris in Peru, die aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg geeft. Helpt u mee aan ons goede doel?

Samen werken aan een betere toekomst


Veilig en liefdevol thuis

Als je Heléna van Engelen (1949) vraagt waarom ze naar Peru vertrok om daar een project voor kinderen op te zetten, zegt ze: "Het was tijd om iets aan het leven terug te geven."

In Urubamba bouwde Mamita Helena een centrum voor kinderen uit de hooggelegen dorpen. Sindsdien vonden honderden kinderen een thuis. Een thuis waar ze in liefde, veiligheid en gezondheid kunnen leven, leren en tot bloei komen.

Lees meer over het project

Wat kunt u doen?

Om het project in Peru draaiende te houden, is geld nodig. Veel geld. Er zijn tal van manieren om te helpen.
Ilse Evers
Quote

Achter de rode poort van dit prachtige project overheersen schoonheid, rust, reinheid en liefde. Het is er adembenemend mooi met een prachtige tuin. De casitas zijn met zorg en aandacht ingericht. Kortom: Ik kan het echt iedereen aanbevelen. 

Ilse Evers, Nijmegen

Siegrun Maeyaert
Quote

In november bezocht ik het project Niños del Arco Iris met een mooie donatie op zak. Wat ik hier ervoer… het is ‘n voorbeeld hoe je vanuit je hart een kracht kunt ontwikkelen waardoor de wereld er anders uit gaat zien. ARCO iris: Amor, Respeto, Confianza. Het raakte me diep. 

Siegrun Maeyaert, België

Octavia Puma Cruz
Quote

Ik kom van hoog uit de bergen, uit de afgelegen gemeenschap Huacahuasi in de Andes. Dankzij Niños del Arco Iris kon ik naar school. Eerst leerde ik Spaans en daarna Engels. Ik leerde om een leven op te bouwen, nu ben ik een reisgids. Mijn droom is uitgekomen.

Octavio, Urubamba (Peru)

Hannah Cuppen
Quote

Wat was het een voorrecht om dit bijzondere project te bezoeken. Wat bedoeld was als een vakantie was veel meer dan dat: een levensverrijkende ervaring! Van dichtbij te zien hoe liefde het verschil maakt voor vele kinderen, heeft mijn hart diep geraakt.

Hannah Cuppen, Deurne

Ilse Evers
Quote

Ik was een jaar geleden op het project. Ontzettend bijzonder om de kinderen en docenten te zien samenwerken. Zoveel liefde, vertrouwen en veiligheid. En dat in een prachtige omgeving. Respect voor Helena en iedereen die hieraan meehelpen op wat voor manier dan ook. 

Maartje El Haren, Vugt

 Nieuws

02-03-2019
-
Eerste schooldag, een rugzak vol dromen
02-03-2019

De Peruaanse zomervakantie zit erop en het nieuwe schooljaar van Niños del Arco Iris is ‘full swing’ begonnen. Met rugzakken vol dromen komen de kinderen naar school; ze zijn vol enthousiasme en hebben er zin in. De eerste schooldag begint met een

lees meer ...
05-09-2018
-
Susy Caballero neemt de dagelijkse leiding over
05-09-2018

Vanaf 1 november 2018 wordt de Peruaanse Susy Caballero (33) de nieuwe manager van ons centrum Niños del Arco Iris in de Heilige Vallei. Zij zal de dagelijkse leiding op zich nemen en meehelpen om het project klaar te maken voor een duurzame

lees meer ...
10-04-2019
-
Reis mee naar Peru!
10-04-2019

Op reis in Peru! Bezoek ons prachtige centrum Niños del Arco Iris en logeer in een van de regenbooghuisjes. Een reis in Peru is een onvergetelijke ervaring en extra bijzonder dankzij het verblijf op ons project in de onmetelijk mooie Andes. Tijdens de

lees meer ...
02-03-2019
-
Een schoon en gezond gebit
02-03-2019

Goed je tanden poetsen vinden wij heel vanzelfsprekend, maar in kansarme gezinnen in de afgelegen hooglanden is dat niet zo. Afgelopen week kwamen vijf Duitse tandartsen op vrijwillige basis naar onze kinderen in centrum Niños del Arco Iris om ze te

lees meer ...
02-03-2019
-
Poppen en circus
02-03-2019

Eind februari kwam Naranjarte, een Spaanse vereniging voor podiumkunsten, naar Niños del Arco Iris om de theatervoorstelling ‘Poppen en circus: een reis door wereldscholen’ uit te voeren. Ana en Sergio van Naranjarte gaven eveneens een Engelse les met

lees meer ...
02-03-2019
-
Digitale klas
02-03-2019

Een belangrijke bondgenoot van ons in Peru is Fundación Teléfonica. Vorig jaar tekenden we een overeenkomst met ze voor het project ‘digitale klas’. Doel is om de technologische ontwikkeling op basisscholen in kansarme omgevingen te bevorderen. Voor de

lees meer ...

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap