Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Helena's familie

Eind 2002 startte Helena haar gezin. Zo’n groot gezin opvoeden, is geen makkelijke taak. Het vergt geduld, aandacht en liefde. Helena’s levensvisie - liefde, respect, vertrouwen en aandacht voor het goede en mooie in het bestaan - is de leidraad.

In Peru gaat armoede vaak hand in hand met alcoholmisbruik. Veel gezinnen zijn gebroken en onopgeleide moeders blijven alleen achter, zonder werk en inkomen. Ze zijn niet opgewassen tegen het zware bestaan. Soms verlaten de moeders hun kinderen of sturen ze hen weg om te werken en bedelen. Helena’s familie bestaat uit kinderen die door deze trieste omstandigheden geen thuis en toekomst hebben.

Familiehuis_01

Eigen levenspad
De jaren gaan voorbij en de kinderen groeien op, kiezen hun eigen levenspad en voegen zich op hun eigen manier naar het leven en de samenleving, zoals in ieder ander gezin. De meeste kinderen zijn uitgevlogen en kunnen in hun eigen levensonderhoud voorzien.
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap