Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Relatie tussen Niños del Arco Iris en Kuychi

Om de onafhankelijke positie van het project te garanderen heeft Helena in 2001 in Peru de Asociación Niños del Arco Iris opgericht. In 2006 is de rechtsvorm veranderd en werd de Peruaanse Asociación een Nederlandse Stichting.

Hierdoor werd Niños del Arco Iris een officieel staatserkende Nederlandse stichting in Peru. Stichting Niños del Arco Iris werkt in Peru nauw samen met de ministeries van gezondheidszorg, onderwijs, ontwikkeling, vrouw-kind en APCI.


Logo van Kuychi

ANBI
Stichting Kuychi in Eindhoven werd in 2003 opgericht om stichting Niños del Arco Iris in Peru financieel te ondersteunen. Deze stichting voldoet aan alle verplichtingen, die de Nederlandse staat stelt aan een goed doel en mag het predicaat ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) voeren.

Niños del Arco Iris legt over alle financiële transacties volledige verantwoording af aan Kuychi. Dit gebeurt in de vorm van een jaarverslag, een jaarrekening en regelmatige overleggen tussen het stichtingsbestuur van Kuychi en het stichtingsbestuur van Niños del Arco Iris.
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap