Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Locatie

Bij Niños del Arco Iris vinden verwaarloosde kinderen in Peru een thuis. In de Heilige Vallei van Cusco krijgen deze kinderen dagelijks onderwijs, medische zorg en een maaltijd. En daarmee: toekomstperspectief, gevoel van eigenwaarde en levenslust. Zo wordt het leven meer dan overleven.

Locatie_01

Urubamba
Het domein van 2,7 hectare ligt net buiten Urubamba, ongeveer 70 km ten noorden van Cusco, midden in de Peruaanse Andes op 2980 meter hoogte. Urubamba is een stad van ongeveer 15.000 inwoners. In de bergen, in de omgeving van het stadje, zijn vele kleine leefgemeenschappen die samen nog eens circa 51.000 inwoners tellen.

Pachamama
Het dagcentrum is het hart van het project. Vóór dit centrale gebouw, bewaakt door de Pachamama, ligt het grote sportterrein waar de leerlingen en ook medewerkers met veel plezier sporten. Daaromheen liggen de scholen, het Kuychihuis en de bungalows van La Posada las Casitas del Arco Iris. 

Maaltijd_05


Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap