Volgons
Iedere euro gaat
rechtstreeks naar
Niños del Arco Iris in Peru

Steun ons
Word sponsor van Kuychi!
En maak het verschil in
het leven van een kind.

Steun ons
Dankzij uw hulp
kan zij haar kind
een toekomst geven

Steun ons
De Nederlandse stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan Fundación Niños del Arco Iris in Peru, die aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg geeft. Helpt u mee aan ons goede doel?

Samen werken aan een betere toekomst


Veilig en liefdevol thuis

Als je Heléna van Engelen (1949) vraagt waarom ze naar Peru vertrok om daar een project voor kinderen op te zetten, zegt ze: "Het was tijd om iets aan het leven terug te geven."

In Urubamba bouwde Mamita Helena een centrum voor kinderen uit de hooggelegen dorpen. Sindsdien vonden honderden kinderen een thuis. Een thuis waar ze in liefde, veiligheid en gezondheid kunnen leven, leren en tot bloei komen.

Lees meer over het project

Wat kunt u doen?

Om het project in Peru draaiende te houden, is geld nodig. Veel geld. Er zijn tal van manieren om te helpen.
Ilse Evers
Quote

Achter de rode poort van dit prachtige project overheersen schoonheid, rust, reinheid en liefde. Het is er adembenemend mooi met een prachtige tuin. De casitas zijn met zorg en aandacht ingericht. Kortom: Ik kan het echt iedereen aanbevelen. 

Ilse Evers, Nijmegen

Jeanet Bathoorn
Quote

In maart zijn we te gast geweest in de Heilige Vallei in Peru en hebben gelogeerd bij Las Casitas del Arco Iris. Wat een goede keuze! Als je dan ook nog weet dat de verdiensten van dit hotel naar het goede doel gaan dan weet je helemaal dat je goed zit. Een aanrader.

Jeanet Bathoorn, Nijmegen

Octavia Puma Cruz
Quote

Ik kom van hoog uit de bergen, uit de afgelegen gemeenschap Huacahuasi in de Andes. Dankzij Niños del Arco Iris kon ik naar school. Eerst leerde ik Spaans en daarna Engels. Ik leerde om een leven op te bouwen, nu ben ik een reisgids. Mijn droom is uitgekomen.

Octavio, Urubamba (Peru)

Hannah Cuppen
Quote

Wat was het een voorrecht om dit bijzondere project te bezoeken. Wat bedoeld was als een vakantie was veel meer dan dat: een levensverrijkende ervaring! Van dichtbij te zien hoe liefde het verschil maakt voor vele kinderen, heeft mijn hart diep geraakt.

Hannah Cuppen, Deurne

Ilse Evers
Quote

Ik was een jaar geleden op het project. Ontzettend bijzonder om de kinderen en docenten te zien samenwerken. Zoveel liefde, vertrouwen en veiligheid. En dat in een prachtige omgeving. Respect voor Helena en iedereen die hieraan meehelpen op wat voor manier dan ook. 

Maartje El Haren (Vugt)

 Nieuws

30-05-2018
-
Goede samenwerking met Corazones Para Peru
30-05-2018

Corazones Para Peru en Niños del Arco Iris zetten zich beide in voor kansarme kinderen uit de afgelegen gebieden in de hooglanden van Peru. Corazones Para Peru heeft een opvanghuis niet ver van het centrum Niños del Arco Iris, in de plaats Chicón, in de

lees meer ...
14-03-2018
-
Drie kleuterklassen
14-03-2018

Elk jaar, op de eerste dag van het nieuwe schooljaar, staan jong en oud te trappelen om weer te gaan beginnen. Dat is al een feest op zich. Maar dit jaar was de start van het nieuwe schooljaar extra feestelijk. Want we hebben niet één maar drie

lees meer ...
28-06-2018
-
Bestuurslid Truusje van Hoof neemt afscheid
28-06-2018

Afgelopen week nam Truusje van Hoof afscheid. Jarenlang was ze bestuurslid van Kuychi. “Ik begon met dit vrijwilligerswerk omdat ik wilde teruggeven aan de maatschappij, maar ik heb zoveel meer ontvangen.” Terug naar het begin…. Al wat langer dacht

lees meer ...
13-06-2018
-
Medisch team in hooglanden
13-06-2018

Kijk die kleintjes eens. Verbrande wangetjes door de kou. Afgelopen maand bezocht het medische team de afgelegen woongemeenschappen van Yanamayo en Gelcanca om hulp en zorg te bieden aan wie dat nodig hebben en het niet kunnen betalen. En dat is alleen

lees meer ...
13-06-2018
-
Nahuel vertelt mooie verhalen
13-06-2018

Dit is Nahuel. Samen met zijn klasgenootjes van groep 6 heeft hij meegedaan aan het project: verhalen vertellen. "We verzonnen verhalen en maakten er tekeningen bij. De verhalen deelden we met de kleuters. Het leukste van alles was ons uitstapje naar

lees meer ...
26-05-2018
-
Gefietst voor Kuychi
26-05-2018

Geert en Jet hebben een fietsreis in Zuid-Amerika gemaakt. En niet zomaar een. Ze fietsten voor Kuychi en lieten zich sponsoren voor elke fietskilometer. En dat waren er heel wat: 4415 kilometer. Wat een topprestatie! En wat een geweldige sponsoractie!

lees meer ...

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap