Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Gericht doneren

Om het project in Peru draaiende te houden, is geld nodig. Veel geld. Uw donatie is hard nodig. Behalve dat het mogelijk is om een algemene donatie te doen, kunt u ook zelf bepalen waaraan uw bijdrage besteed wordt. Al vanaf € 10  per maand bent u donateur en draagt u bij aan een betere toekomst.

  • Voor € 10 per maand draagt u eraan bij dat een kind dagelijks kwalitatief hoogwaardig onderwijs, medische zorg en voeding krijgt.
  • Voor € 15 per maand draagt u bij aan het programma 'gezonde familie', bestaande uit integrale medisch-sociale zorg en tweemaal wekelijkse hulpverlening aan  families in extreem arme leefomstandigheden in het district Urubamba.
  • Voor € 20 per maand draagt u er aan bij dat een jongvolwassene een middelbare beroepsopleiding (CETPRO) volgt. In twee jaar haalt de leerling een staatserkend diploma in ICT, hotellerie en receptie, alsmede Engels. De kans op een zelfstandige toekomst wordt met een van deze opleidingen enorm vergroot.
U kunt ook heel gericht een onderwerp of een artikel kiezen om te doneren. We hebben nog wat mogelijkheden op een rij gezet.

schoolgereiOnderwijs
Zorg voor goed onderwijs voor kansarme kinderen in Peru


Artikel Bedrag per maand
Schriften, boeken en schrijfgerei € 39
Stoffen, kurken en andere materialen voor workshops € 53

etenendrinkenEten en drinken

Met een lege maag kun je niet leren. Daarom krijgen de kinderen elke dag een voedzame en verantwoorde maaltijd. En natuurlijk gaat aan het einde van de schooldag een tas met eten mee naar huis.

Artikel Bedrag per maand
Groenten, tomaten, aardappelen, wortelen € 921
Fruit € 97
Boter, kaas en eieren € 144
Vlees en vis € 230
Pasta € 129

hygiene
Hygiene
Onderdeel van de opvoeding van de kinderen is ook je tanden borstelen en jezelf wassen. De ouders leren ook over persoonlijke hygiëne.

Artikel Bedrag per maand
Tandenborstels € 79
Zeep € 53
Toiletpapier € 53
Handdoeken € 31
Schoonmaakmiddelen € 92

medicijnen
Medische praktijk

In de medische en tandheelkundige praktijk kan de arme lokale bevolking terecht voor gratis gezondheidszorg. Maak het de dokter en tandarts mogelijk om hun werk te blijven doen.

Artikel Bedrag per maand
Medicijnen € 395
Tandartsspullen € 263

gasenlicht
Gas, water en licht
Het lijkt zo gewoon: gas, water en licht. Je denkt er niet bij na, maar in Peru wel. Want de rekeningen moeten elke maand betaald worden.

Artikel Bedrag per maand
Gas (keuken) € 329
Licht € 211
Water € 211

Hoe werkt het?
Als u liever zelf wilt bepalen waaraan uw donatie besteed wordt, dan kunt u dat bij ons aangeven. Stuur een e-mail naar of zet bij de omschrijving van uw donatie waar u wilt dat het geld naar toe gaat.
 


Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap