Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Zet Kuychi in uw testament

Met Kuychi als erfgenaam geeft u kansarme kinderen in Peru een toekomst. Het opnemen van Kuychi in uw testament is een van de manieren om te helpen.

U kunt dat doen met een erfstelling of een legaat. Over legaten en erfstellingen betaalt Kuychi geen successierechten. Zo komt de schenking voor de volle 100% ten goede aan ons goede doel. Het is belangrijk om vooraf uw wensen kenbaar te maken bij de notaris. Uw notaris kan u adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Helena van Engelen temidden van een kinderschare

Notaristelefoon
Met algemene vragen over nalatenschappen kunt u ook terecht bij uw eigen notaris, de Notaristelefoon (0900 - 346 93 93, elke werkdag van 9.00 tot 14.00 uur) of op internet www.notaris.nl.

Onze notaris
Heeft u nog vragen over schenking via erfstelling of legaat óf wilt u overleg met onze notaris, stuur dan een e-mail naar , ter attentie van de heer J. van de Meulengraaf. Of stuur een brief naar:

Stichting Kuychi  
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
Ter attentie van mr. J. van de Meulengraaf.


Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap