Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Georganiseerde reis

Ontmoet de kleurrijke bevolking van Peru, ontdek ons prachtige project dat niet alleen de kinderen maar de hele lokale gemeenschap vooruit helpt. Reis met ons mee, voorbij de bekende highlights. Kom in beweging en raak in vervoering op deze exclusieve en verrassende reis.

Een reis door het prachtige Peru met zijn fascinerende Inca-cultuur, de adembenemende toppen van de Andes, de verborgen stad Machu Picchu is op zich al bijzonder. Op deze reis gaan we een deur verder. Met mooie ontmoetingen bij de Peruanen thuis, een gesprek met Helena van Engelen, initiatiefnemer van Niños del Arco Iris, de groep reizigers en de begeleiders. En we verblijven vijf nachten in de Heilige Vallei, in de Casitas del Arco Iris. Laat je verrassen en geniet van de gastvrijheid op het project.

Moeder en kind

Schoonheid, inspiratie, verrassing
Op deze reis (zie voorbeeldreis) doe je nieuwe inspiratie op, maak je (opnieuw) contact met je talenten en neem je beslissingen die goed voor je zijn. Gasten die eerder deze reis maakten, noemden het een een pure en rijke reis. Ontspannen en ontspanning zijn belangrijk, maar ook authenticiteit, schoonheid en verrassing. Deze persoonlijke reis omvat ook:

  • Een kennismakingsbijeenkomst: voordat we op reis gaan is er een ontmoeting met de reisleiders en de groep.
  • Persoonlijke aandacht en comfort.
  • Privégids voor de groep. We reizen met eigen chauffeurs en gids. Onderweg verblijven we in aangename accommodaties. De reis is tot in de puntjes geregeld – je hoeft je alleen maar te verbazen en te genieten van dit spectaculaire land.
  • Persoonlijke wensen en keuzemogelijkheden. Vrijheid is blijheid!
  • De groepsgrootte is maximaal 10 personen.

Reisbegeleiding
Inge Timmers, ambassadeur voor Kuychi, organiseert al een paar jaar reizen naar Peru: “Uit ervaring weet ik dat, als je eenmaal door de rode poort van het project bent gegaan, je hart voor altijd sneller zal kloppen voor deze kansarme kinderen.” Inge gelooft in de kracht en meerwaarde van verbinden. “Samen werken aan een betere toekomst voor iedereen kan eenvoudig wanneer we onze talenten delen en inzetten. Op deze manier ontstaat een wereld met een onbegrensde potentiële kracht.”

Ingrid Reinders draagt Kuychi ook een warm hart toe. Voor haar is het project in Peru een belangrijke inspiratiebron: “Ik houd van het leven en van levensverhalen, van mensen en mooie ontmoetingen. Ik houd van kunst en reizen. En ik vind ‘t heerlijk om deze bronnen van inspiratie met anderen te delen en anderen daarmee opties te geven. Dat doe ik ook in mijn werk. In de Perureis komen al mijn passies samen en ik voel me dankbaar dit te mogen doen.”

Leven op het land

Kosten
De kosten voor deze reis zijn :

  • Het landarrangement in Peru kost ongeveer € 1900. Dit is inclusief drie binnenlandse vluchten, de hotelovernachtingen, half pension op het project, de dagtour naar de Machu Picchu, diverse transporten en de deskundigheid van onze privegids Octavio.
  • De dagtour naar de Machu Picchu wordt ruim van de voren gereserveerd en entreebewijs en treinticket zijn als het ware een ‘verplicht’ onderdeel. Of je aan de andere activiteiten wilt meedoen, bepaal je zelf. Per dag maken we een planning wat een ieder wil. Er is ruimte en gelegenheid voor individuele wensen. Vrijheid is blijheid is ons motto.
  • Niet inbegrepen is de vliegreis van Nederland naar Peru en terug. Een rechtstreekse vlucht met KLM kost ongeveer € 725 als je deze boekt tijdens de KLM-werelddealweken. Het internationale ticket boek je zelf. En als je liever businessclass vliegt of met een andere luchtvaartmaatschappij of route, dan is dat natuurlijk ook prima.

Geplande reizen
9-19 maart 2018 (vol)
15-25 maart 2018
9-19 november 2018
15-25 november 2018, stellenreis

Meer informatie
Wil je meer weten of heb je vragen? Bel of mail de reisleider:


Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap