Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Individueel op reis

Kuychi Travel helpt graag als je individueel reist. Individueel op reis geeft een gevoel van vrijheid en ongebondenheid, maar vaak heb je maar weinig tijd. Dan is het ontzettend handig als de reis toch (gedeeltelijk) georganiseerd is. Kuychi Travel kan je uitstekend helpen. We kennen het land, de streek, de bezienswaardigheden en mogelijkheden op ons duimpje. We hebben eigen chauffeurs en gidsen, die je kunnen bijstaan voor advies of als je onverhoopt hulp nodig mogen hebben.

Alles gaat naar het goede doel
En het mooiste is, dat Kuychi Travel is opgericht door en voor het project. Wat we verdienen, gaat rechtstreeks naar het project, onze regenboogkinderen. Er blijft niets aan de strijkstok hangen.

Peruaanse kinderen met lama's
 
Ideale route en vervoer
Heb je zelf al een route samengesteld, of heb je eigenlijk alleen nog maar een globaal idee waar je naartoe zou willen reizen? In beide gevallen kunnen we je helpen. Wat je wilt, want het is jouw reis. We denken graag met je mee over de ideale route en vervoer. Wanneer alles naar wens is, worden accommodatie, vervoer en eventuele excursies geboekt.
 
Neem contact met ons op en samen met jou stellen we graag je ideale reis samen. Het e-mailadres is: .

Peruaans landschap


Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap