Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Ambassadeur Helena van Engelen

“Mijn familie en vrienden verklaarden me voor gek toen ik vertelde dat ik mijn huis ging verkopen en naar Peru zou vertrekken om te zorgen voor de vergeten kinderen. En nu – zo’n 15 jaar later – staat er in de Heilige Vallei een centrum voor kansarme gezinnen met een basisschool voor 150 kinderen, een middelbare beroepsopleiding voor 100 jongeren en een medische en tandartspraktijk met tienduizenden behandelingen per jaar.”

Samenwerken

Anderen inspireren
“Ik werd geroepen. Het was tijd om iets aan het leven terug te geven. Het lijkt makkelijk om je hart te volgen, maar het ook echt doen is toch wel wat anders. Het heeft ongelooflijke offers gevraagd om te slagen.” Helena praat openhartig en gepassioneerd over haar keuze, haar onderneming en haar leven. Hoe zij als vrouw alleen standhield in een land waar geweld, misbruik en overleven gewoon zijn. Met haar verhaal inspireert ze bezoekers over dromen, doorzettingsvermogen en doen. “Als je onderneemt vanuit bezieling en passie, creëer je een betere wereld voor jezelf en voor anderen.”

Lachende Helena

Contact

Organiseert u een bijeenkomst, een benefietlezing, een sponsoractie of een ander event om geld in te zamelen voor Kuychi en vindt u het leuk als Helena over haar project in Peru komt vertellen? Neem op met het kantoor van Kuychi om de mogelijkheden te bespreken.


Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap