Volgons
Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Doel

Helena van Engelen (1949) vertrok in 2001 naar Urubamba in Peru, om in de Heilige Vallei een centrum te bouwen waar kinderen uit de arme omliggende gemeenschappen kunnen leven en leren.

In 2003 werd de stichting Kuychi in het leven geroepen om Niños del Arco Iris te ondersteunen.

Regenboog
Helena ging met een missie naar Peru: kansarme kinderen een thuis en een toekomst geven. De namen van beide stichtingen, Arco Iris en Kuychi verwijzen naar de regenboog, in het Spaans en in het Quechua. Het Quechua is de oude taal van de Indianen die nog steeds gesproken wordt in de Andes.

De grote rode toegangspoort

In Nederland
Kuychi heeft tot doel financiële middelen in te zamelen, deze te beheren en ter beschikking te stellen aan het project in Urubamba. Om dit te realiseren werft Kuychi donateurs en fondsen en organiseert promotieactiviteiten om mensen kennis te laten maken met het project dat kansarme kinderen in Peru een betere toekomst biedt.

Geen overhead
Alle activiteiten worden kosteloos door de stichting Kuychi en haar vrijwilligers uitgevoerd. Kuychi is trots op het feit dat er geen overheadkosten gemaakt worden. Alle onkosten en reiskosten worden door de bestuursleden en vrijwilligers zelf betaald. Het stichtingsbureau in Eindhoven coördineert de werkzaamheden van vrijwilligers in Nederland.


Geef kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst
Steun ons

Stichting Kuychi

De Nederlandse Stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan de stichting Niños del Arco Iris in Peru, waar aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg wordt gegeven.


Volg onsinstagram

Contact

 Stichting Kuychi
Den Hof 84
5582 JZ Waalre
 040-2217794
 

Doneer direct

Kuychi Nederland IBAN NL94FVLB0699048710
Iedere euro gaat zonder aftrek van kosten naar het project in Peru!



Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Volg onsfacebookyoutube instagram
© Stichting Kuychi 2019  |  Disclaimer en privacy statement  |  Sitemap